Sunday, March 10, 2013

"Egg Croquette" bento - 玉子コロッケ弁当

















Today's o-bento (March 7):
-  Egg Croquette / 玉子コロッケ
-  Shrimp Fried Rice / エビ炒飯
-  Boiled Mini Sausage / ミニソーセージ
-  Boiled Broccoli /   ゆでブロッコリ
-  Boiled Spinach /  ほうれん草のおひたし
-  Oranges & Cantaloupe / オレンジとカンタロープメロン


I still have one more big egg croquette left in the freezer. It's easy if I have some frozen food to just re-heat or fry.

実はほうれん草は一度湯がいて冷凍していたものを使いました。簡単♪ コロッケも以前の残りの冷凍ものです。ちょっと揚げすぎて黒っぽくなりましたが。


Thank you very much!!!

にほんブログ村 料理ブログ 簡単お弁当へ

No comments:

Post a Comment