Today's o-bento:
- Mochiko Chicken / もち粉チキン
- Bacon-wrapped Pan-fried Okra / オクラのベーコン巻
- Boiled Egg / ゆでたまご
- Rice / ごはん
Mochiko Chicken is super easy to make. I just have to marinade chicken one night before. My husband started to love okra since we found them at an Asian grocery store. I sliced them and add them into Natto sometimes. It's so good.
アメリカの普通のスーパーではあまりみかけませんが、アジア系スーパーで手に入るオクラは見かける度に購入します。食塩水で少し湯がいてスライスしてそのままかつお節と醤油で和えたり、納豆に混ぜたり。今日はベーコンを巻いてフライパンで焼きました。ベーコンの味がしっかりついているので、オクラは茹でるときの塩意外には味付けはしていません。
Thank you very much!!!
No comments:
Post a Comment